BusinessBuddy:

Mere end 25 års erfaring med ejerledelse
Book et møde

Virksomhedsrådgivning på abonnement

Den bedste måde at sikre løbende hjælp og rådgivning til din virksomhed er gennem en fast tilknyttet konsulent, der kender din forretning og hele tiden samler inspiration og input fra andre virksomheder.

Vi tilbyder dig en BusinessBuddy, der sætter sig ind i din virksomheds muligheder og udfordringer og løbende spare med dig om dem, så du kan fastholde fokus på at drive og udvikle – med en solid rygdækning i kraft af ekstra kompetencer til en lav abonnementspris.

Faktisk får du lidt ekstra med i abonnementspakken, da en Business Buddy altid er dækket ind af en kollega, der introduceres for dig i starten af forløbet og løbende orienteres om din virksomheds udvikling, så denne vil kunne træde til med kort varsel og supplerer din faste konsulent.

En BusinessBuddy

Som navnet antyder får du en Buddy, der kender din forretning og er parat til at hjælpe dig, når du har behov for at vende både stort og småt.

I hver aftale er der mindst ét møde inkluderet og der ud over står din fast konsulent til rådighed både på mail og telefon, så i realiteten får du en ny medarbejder på direktionsniveau – til en langt lavere pris.

Inkluderet fri rådgivning på telefon og mail!

Kom i gang og hold ved

Samarbejdet indledes med et grundigt arbejde, hvor konsulenten sætter sig ind i hvordan din virksomhed fungerer. Her dannes et fælles overblik over din virksomhed og de muligheder, udfordringer, svagheder og styrker din virksomhed har.

Denne analyse er arbejdskrævende og kan ender op med en Business Model Canvas med tilhørende konkrete handlingsplaner og to-do-lister for de næste måneders aktiviteter. Det er denne analyse der gør at vi er nødt til at have en minimumsbinding på abonnementet på 6 måneder.

Efterfølgende er din BusinessBuddy din sparringspartner på direktions- og ledelsesniveau, når du skal træffe beslutninger og sikre planerne bliver udført.

Iværksætter?

Se et godt tilbud til dig længere nede.

SparringsBuddy

Et fast månedligt møde og løbende sparring om din virksomheds udvikling.

Ring eller skriv om de beslutninger, du står over for, og få sparring fra din faste BusinessBuddy, der kender din virksomhed, dit marked og din organisation.

Pr. måned: 3.995 kr. Prisen er ekskl. moms og kørsel, der afregnes efter statens takster.
 • Ingen bindingsperiode!
 • Online rådgivning
 • Tilkøb af ekstra timer 1.299 kr. pr. time
Klik her for kontakt

RådgivningsBuddy

Et til to månedlige møder med løbende rådgivning om din virksomheds udvikling og mulighed for at konsulenten tager sig af mindre opgaver.

Fri adgang til telefonisk eller skriftlig rådgivning fra din faste konsulent.

Pr. måned: 5.695 kr. Prisen er ekskl. moms og kørsel, der afregnes efter statens takster.
 • 6 måneders bindingsperiode
 • Herefter opsigelse fra dag til dag
 • Tilkøb af ekstra timer 999 kr. pr. time
Klik her for kontakt

LedelsesBuddy

Din Business Buddy er en fast del af din ledelse og deltager i et til to månedlige møder om din virksomheds udvikling. Der er mulighed for at konsulenten kan tage sig af konkrete opgaver.

Fri adgang til telefonisk eller skriftlig rådgivning fra din faste konsulent.

Pr. måned: 7.195 kr. Prisen er ekskl. moms og kørsel, der afregnes efter statens takster.
 • 6 måneders bindingsperiode
 • Herefter opsigelse fra dag til dag
 • Tilkøb af ekstra timer 899 kr. pr. time
Klik her for kontakt

Tilskud?

Vær opmærksom på, at det er muligt at søge tilskud til rådgivning om organisation og ledelse, strategi, forretningsudvikling, processer eller kunderelationer og markedsføring, gennem SMV Pro. Vi hjælper gerne med processen.

IværksætterBuddy

Et fast månedligt onlinemøde og løbende sparring om din virksomheds udvikling. Ring eller skriv om de beslutninger, du står over for, og få sparring fra din faste BusinessBuddy, der kender din virksomhed, din drøm og dit marked.

Pr. måned: 1.795 kr. Prisen er ekskl. moms og kørsel, der afregnes efter statens takster.
 • 3 måneders bindingsperiode
 • Herefter opsigelse fra dag til dag
 • Tilkøb af ekstra timer 899 kr. pr. time
Klik her for kontakt

Kristine Hejgaard og Mikael Lykkegaard Have ved grafitti udsmykning