BusinessBuddy:

Mere end 25 års erfaring med ejerledelse
Book et møde

Privatlivspolitik

Generelt 

Dit privatliv er vigtigt for os og denne tekst handler om dine persondata.

For bedre at beskytte dit privatliv beskriver vi i denne privatlivspolitik hvordan vi samler, behandler og bruger de data, vi indsamler omkring din adfærd på vores hjemmeside.

Samtidig gør vi dig opmærksom på de valg, du kan træffe om, hvordan dine oplysninger indsamles og bruges. For at gøre denne meddelelse nem at finde, gør vi den tilgængelig på vores hjemmeside og på ethvert tidspunkt, hvor der kan blive anmodet om personligt identificerbare oplysninger.

Hvad er persondata?

Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter dette website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker fx ved alm. tilgang af indhold, hvis du gør et af følgende:

  • Køber et produkt på vores webshop
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Kontakter os igennem en kontaktformular

Hvorfor indsamler vi persondata? 

Vi indsamler udelukkende de persondata, du frivilligt afgiver på vores website, eller som du på anden vis giver dit samtykke til, at vi må indsamle. Vi indsamler persondata:

  • … til at sende dig markedsføringsmateriale, som der i forvejen er givet samtykke til.
  • … give dig information omkring produkter/services, som du tidligere har købt hos os.
  • … til at kontakte dig, hvis du har udfyldt vores ”kontakt os” formular.
  • … til at give dig yderligere informationer og detaljer, hvis du har tilmeldt dig et arrangement.
  • … til at behandle jobansøgninger
  • … til at håndtere fakturaer, ordrebekræftelser, licensoplysninger m.m.

Hvilke persondata indsamler vi?

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandler vi følgende type persondata:

  • Dine kontaktoplysninger som eksempelvis navn, e-mailadresse, telefonnummer m.m.
  • Dine beskæftigelsesoplysninger som f.eks. jobtitel
  • Brugerinformationer som f.eks. brugernavn, adgangskoder, loginoplysninger samt sikkerhedsspørgsmål
  • Dine kreditkortoplysninger
  • Oplysninger fra din webbrowser som f.eks. IP-adresser, browsertype og sprog
  • Oplysninger fra tredjeparts netværk som f.eks. Facebook

Hvordan indsamler vi persondata?

Vi indsamler dine persondata igennem vores hjemmeside og tredjepartssoftware. Vi indsamler dine persondata igennem formularer på vores hjemmeside, og igennem anvendelsen af cookies til at indsamle data omkring din adfærd. Cookies er små tekstfiler, der indeholder en række tegn og unikt identificerer en browser. De fleste browsere er oprindeligt oprettet for at acceptere cookies. Du kan dog ændre dine browserindstillinger for at få din browser til at nægte tredjeparts cookies eller angive, hvornår en tredjeparts cookie bliver sendt. Hvis du vil vide mere om cookies, og hvordan de fungerer, kan du besøge www.allaboutcookies.org.

Udover de persondata som vi indsamler igennem vores hjemmeside, anvender vi også en række tredjepartssoftware til at indsamle data på denne hjemmeside. Herunder har vi beskrevet de forskellige typer af tredjepartssoftware, der anvendes på vores hjemmeside:

  • Google Analytics:
    Google Analytics giver os adgang til din adfærd på vores hjemmeside, og Google Analytics indsamler data ved hjælp af cookies. Disse cookies indsamler informationer om din brug af vores hjemmeside, herunder din IP-adresse til tracking af din adfærd. Vi anvender desuden Google Analytics til vores markedsføring, og du kan derfor opleve dynamiske annoncer, efter du har besøgt vores hjemmeside.
  • Facebook-pixels:
    Vi anvender Facebook pixels til at forbedre vores reklamer til de besøgende på vores hjemmeside, der har en Facebookprofil. Vi indsamler data om din adfærd på vores hjemmeside.

Data om din brug af denne hjemmeside, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, IP-adresse, m.v., videregives til tredjeparter i det omfang du giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne.

Hvor længe opbevares persondata på hjemmesiden? 

Dine personlige data bliver opbevaret så længe, det er nødvendigt. Det betyder, at når dine personlige data ikke længere vil være relevante for os at bevare, vil de automatisk blive slettet på en sikker måde. Der er mulighed for, at vi kan behandle dine data i forbindelse med statistiske formål, men i dette tilfælde, vil din data altid blive anonymiseret.

Hvordan kan du få adgang til den persondata, vi indsamler omkring dig?

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes, hvis det ikke længere er nødvendigt for os at beholde dine data. Herunder har vi specificeret, hvordan du kan gøre dette:

  1. Adgang og berigtigelse af persondata
    Du har altid mulighed for at anmode os om at få en kopi af de personlige data, vi har liggende om dig. Hvis du opdager fejl eller forældede oplysninger, har du ligeledes mulighed for at anmode os om eventuelle rettelser. Hvis du ikke længere ønsker at dine personlige dataoplysninger opbevares hos os, har du ret til at anmode om at få dine persondata slettet. Dette kan dog kun ske, hvis det ikke længere er nødvendigt for os at beholde dine data.
  2. Ret til at fravælge markedsføringskommunikation
    Hvis du ikke længere har lyst til at modtage e-mailmarkedsføring fra os, har du retten til at trække dit samtykke tilbage. Dog skal du være opmærksom på, at denne form for kommunikation ikke dækker over administrative meddelelser, som fx ordrebekræftelser, e-mails i forbindelse med kontoindstillinger – herunder ændring af kodeord og meddelelser, der ligger i forlængelse heraf

Hvordan vi sikrer dine personlige oplysninger?

Vi behandler dine data med omhu. Det betyder, at vi forpligter os til at forhindre offentliggørelse, uautoriseret adgang eller alternativ behandling af vores kunders persondata, som indsamles på denne hjemmeside.

Ansvarlig

Denne hjemmeside og denne privatlivspolitik ejes og publiceres af:

Firma: BusinessBuddy ApS
Adresse: Svanemosevej 6
Postnr.: 7120 Vejle Ø
Telefon: 20 25 58 88
Email: mikael@businessbuddy.dk

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.