Jeg er en fikser, entreprenør og organisator

Min historie består af foreninger, start-ups, virksomhedssalg og ikke mindst en del lederstillinger.

Jeg har optimeret og skabt rigtig mange succesfulde løsninger – til stor glæde for de virksomheder, jeg har arbejdet i. Men når jeg så har kæmpet mig igennem alle udfordringerne og skabt vækst gennem nye, velfungerende løsninger, har jeg altid været på vej videre – på jagt efter nye problemfyldte opgaver.

Jeg fungerer bedst, når tingene omkring mig ikke gør!

Jeg har erkendt, at jeg kan hjælpe mange flere mennesker og virksomheder ved at etablere BusinessBuddy, så jeg kan have flere parallelle opgaver samtidigt. Jeg har fundet min vej!

Jeg har prøvet en del, både privat, spirituelt og i erhvervslivet, og jeg garanterer, at dig og din virksomhed får en vidende, kontant, handlekraftig, empatisk, lyttende og indlevende samarbejdspartner med masser af humor.

Jeg har en evne til at se og mærke hvor, det gør ondt, både i virksomheder og i mennesker, og jeg kan hjælpe dig med et indblik i din nuværende situation med virksomheden, arbejdet, familien og økonomien. Samtidig vil jeg lære dig at blive bedre til at lytte til dig selv, din krop, dine fornemmelser og din intuition, så du ikke ligger under for de følelser, der konstant prøver at styre dig.

“Jeg er en fikser, entreprenør og organisator – men jeg er ikke administrator!”

Mit livs glæder og kampe

Privat

 • Jeg har været gift med Marianne siden 1996
 • Vi har ikke skændtes de sidste 25 år
 • Vi har to store børn, fra hhv. 1995 og 1998, de er begge succesfuldt videre
 • Vi har to dejlige plejebørn fra 2014 og 2016
 • Jeg blev buddhist i 1998

Aktiviteter og Karriere

 • Jeg har været CEO, direktør, vice president, projektchef, projektleder, handelsskolelærer, fejedreng og avisbud
 • Jeg har ledet projekter i Danmark, England, Irland, Frankrig, Spanien, Canada, Qatar, Sverige, Rumænien og Indien
 • Jeg har dyrket Tai Chi og Qi Gong i mange år
 • Blev Feng Shui konsulent i 2006
 • Fik sølv ved EM i kampsporten Tai Chi i 2008
 • Blev Tai Chi Instruktør i 2008
 • Jeg grundlagde landsforbundet Dansk Adventure Race Union i 2012
 • Fik Bronze ved German Open i Tai Chi i 2013
 • Jeg har været politisk engageret samlet set i 16 år – er det ikke mere
 • Skrev og udgav bogen “Mindfulness med Tai Chi” på dansk og engelsk i 2014
 • Grundlagde og opbyggede en online bilauktion i 2016 og solgte den i 2017
 • Jeg vandrer og kører mountainbike – men er egentlig ikke specielt sporty …

Book et møde med mig

Bliv klogere – Læs vores blog