Medlemsbetingelser for BusinessBuddy Academy

Betingelserne er gældende for medlemskaber oprettet fra den december 2022 og gældende for alle øvrige medlemmer fremadrettet.

§1. Generelt

Ved oprettelse af medlemskab i BusinessBuddy Academy accepter medlemmet (herefter: ”du”) disse medlemsbetingelser. Du accepterer også BusinessBuddy Academy’s til enhver tid gældende persondatapolitik. Ligeledes giver du dit samtykke til, at BusinessBuddy Academy må sende dig mails.

1a. Personlige oplysninger

For at kunne tegne et medlemskab hos BusinessBuddy Academy skal du ved indmeldelse oplyse bl.a. navn, e-mailadresse og cvr. nr.

Information omkring ændringer af dit medlemskab, fakturering og sagsbehandling vil som hovedregel blive fremsendt til den e-mailadresse, du har oplyst BusinessBuddy Academy.  Oplyser du ikke en gyldig e-mailadresse ved indmeldelse, forbeholder BusinessBuddy Academy sig retten til at afvise oprettelsen af et medlemskab i BusinessBuddy Academy.

BusinessBuddy Academy er et B2B erhvervsnetværk, hvorfor du, uanset om du tilmelder sig som privatperson eller virksomhed, frafalder alle rettigheder som forbruger, idet du accepterer at blive opfattet som virksomhed i alle henseender.

1b. Misbrug

Dit medlemskab er personligt, og det må ikke benyttes af andre end dig. Ved misbrug af medlemskab forbeholder BusinessBuddy Academy sig retten til at opkræve betaling for endnu et medlemskab.

1c. Kontaktoplysninger

BusinessBuddy Academy foretager foranstaltninger, der skal sikre, at BusinessBuddy Academy er ajourført med dine kontaktoplysninger, herunder din e-mailadresse og kontonummer. Derudover opfordrer BusinessBuddy Academy dig til at opdatere dine personlige oplysninger, hvis de ændres. Du kan opdatere dine personlige oplysninger ved at logge på din profil i app’en BB Academy.

§2. Medlemskab

Du kan se beskrivelsen over BusinessBuddy Academy enhver tid gældende medlemskab på www.BusinessBuddy.dk/Academy

§3. Varighed

Et medlemskab er løbende og fortsættes til det opsiges i henhold til §7.

§4. Betaling

4a. Løbende medlemskab

Ved indmeldelse i en tilbudt gruppe betaler du for 6 måneder og igen 6 måneder senere.

4b. Moms

Betaling for medlemskab er momspligtigt. Prisen for dit medlemskab oplyses inkl. moms på den kvittering, som du modtager pr. mail.

§5. For sen betaling

Betaler du ikke den løbende ydelse for medlemskabet til den aftalte tid, og afvises dit kort op til flere gange udsender BusinessBuddy Academy et rykkerbrev til dig på mail, hvor du bedes opdatere dine betalingsoplysninger. Hvis du ikke betaler senest 8 dage efter den angivne forfaldsdato, har BusinessBuddy Academy ret til at ophæve medlemskabet uden varsel, og BusinessBuddy Academy forbeholder sig retten til straks at opkræve beløbet for den resterende del af den relevante betalingsperiode.

§6. Prisændringer

Du vil blive orienteret om eventuelle prisændringer på dit abonnement med 30 dages varsel via e-mail. Ønsker du ikke at opretholde dit medlemskab som følge af prisændringerne, er du berettiget til at opsige dit medlemskab efter proceduren i §7.

§7. Opsigelse af medlemskab

Du kan til enhver tid opsige medlemskabet af BusinessBuddy Academy pr. dags dato. Din adgang til ejerledergruppen fjernes umiddelbart efter, at din opsigelse er modtager. Opsigelse sker via e-mail til kontakt@businessbuddy.dk. Mailen skal indeholde oplysninger om for- og efternavn samt en tilkendegivelse om at opsigelse ønskes.

Opsigelse af halvårsabonnementer er gældende fra næste abonnementsperiode, dvs. 6 måneder. Detaljerne for opsigelsen er identiske med de ovenfor beskrevne for opsigelse af månedsabonnementer.

 

Eventuelle spørgsmål bedes rettes til:

BusinessBuddy Group ApS
Andkærvej 19D
7100 Vejle
Tlf: 86 88 88 08
Mail: kontakt@businessbuddy.dk