Asger Emborg

En passioneret sælger, med hjerte for mødet mellem mennesker.

Asger har tidligere selv været selvstændig i 2,5 år, og anvendte en BusinessBuddy, han har derfor øje for, at matche dig og din virksomhed, med den helt rigtige Buddy.

Asger Emborg

En af mine store kærligheder i livet er mad. Jeg har altid elsket mad! Fra tidligt i mit liv, var det den ultimative nydelse, og måden jeg kunne forkæle mig selv og andre.

Mad er for mig en legeplads hvor kreativitet, min passion for forandring og udvikling i verden omkring os, kærligheden til livets nydelser og menneskelig optimeringspotentiale mødes og taler til mig på én gang.

Jeg vil gerne vise alle, at mad lavet af planter kan være mindst lige så velsmagende, indbydende og spændende, og at vores vej til grøn forandring og omstilling kan skabes via madoplevelser, både som vi kender og elsker, og ikke mindst nyskabte og moderne madoplevelser vi aldrig har smagt og set før.

Med en passion og et brændende ønske om, at gøre en forskel for vores klima, økosystemer, sundhed og vores forhold til naturen, vil jeg bevise at en planterig kost med omtanke er vejen frem!

Min Linkedin profil

Mit private livs glæder og udfordringer 

  • Født i 1994 – Vokset op i Vejle i traditionel familie. 
  • Fandt grundlæggende mening med vegansk levevej i 2016 og skiftede livsstil på få måneder. 
  • Gennemgået intenst  psykoterapeutisk forløb med fokus på personlig udvikling og bevidstgørelse af sind, tanker og mønstre.  
  • Var på en mindre jordomrejse i 11 måneder med rygsæk med kæresten i Sydøstasien, Australien og enkelte afstikkere i 2017. 
  • Mødte mit livs kærlighed og nuværende kæreste i starten af 2017. 
  • Blevet far til en fantastisk søn i 2020. 
  • Været på vild iværksætter rejse med plantebaseret produktion og abonnement virksomhed, med alt fra opbygning til konkurs, skaleringer, organisationsopbygning og alt derimellem, i perioden 2019-2022.  

Aktiviteter og Karriere

  • Uddannet på HHX i Vejle  
  • Udlært salgsassistent i Elgiganten Vejle  
  • Har begivet mig ud i arbejde som opvasker, tjener, bartender, socialpædagog, ledsager, gulvtømrer og andre småting. 
  • Kreativ direktør og medejer af nu lukket Gaia Madservice/Hololi Foods. Var ansvarlig for produktudvikling, produktion, medarbejdere/HR, og 100 andre administrative opgaver.  
  • Selvlært “kok” gennem tusindvis af opskrifter, test, videoer og generelt vidensøgning. 
  • Plantebaseret smag- og oplevelses udvikler – egen konsulent virksomhed.