Marketing

Få det meste ud af jeres marketingbudget med en BusinessBuddy på sidelinjen. Rådgivning, strategi og udførelse af jeres marketingsindsats.

Den billigste og bedste CMO til din virksomhed.

Marketing er ikke blot annoncering

Vores tilgang til marketing er anderledes end de fleste. I stedet for kun at fokusere på annoncering, eller endda blot en enkelt kanal, tænker vi marketing i et større perspektiv.

Det vigtige er at du får mest mulig omsætning for mindst mulig omkostning. For at nå dertil kræver det fokus på bl.a. annoncering, e-mail automation, hjemmesideoptimering og dataanalyse for at finde frem til det optimale setup for din virksomhed.

Det får du:

 • Annoncering der hvor det giver mening for din virksomhed
 • E-mail marketing/automation
 • Optimering af hjemmeside
 • Dataindsamling og analyse
 • Optimering af jeres IT setup
 • Live dashboard og rapportering

Hvilken pakke skal du vælge?

Uanset hvilken pakke du vælger får du adgang til alle ovennævnte områder. Har du en mindre omsætning og/eller marketingsbudget giver det ikke mening at bruge mange penge på at optimere. Har du en stor omsætning og/eller marketingsbudget er udgiften til den store pakke hurtigt tjent hjem igen.

Vores mål er at skabe bedst mulige resultater for dig, for den lavest mulige omkostning. Efter en kort introduktion til din virksomhed vil vi foreslå en pakke til dig hvor vi mener at du får bedst værdi for dine penge.

IværksætterBuddy

Det rette marketing setup er vigtigt for enhver iværksætter og kan give jer et stort afkast for en lille udgift.

Denne pakke er til dig der enten blot har brug for rådgivning eller har et mindre marketingsbudget.

 • 6 timer pr. måned
 • Løbende rådgivning på mail og telefon

 • 6 måneders bindingsperiode
 • Tilkøb af ekstra timer 845 kr. pr. time

Pr. måned: 4.495 kr.

SparringsBuddy

Har i et marketingsbudget på over 30.000,- pr. mnd. eller omsætter i for mere end 200.000,- pr. mnd? Så giver det god mening at lægge en større indsats i optimering af både annoncering, konverteringsrate, e-mail automation mm.

Med denne pakke kan vi komme vidt omkring og sørge for at du får mest muligt ud af dit marketingsbudget.

 • 12 timer pr. måned
 • Vi fastlægger sammen hvor indsatsen skal lægges
 • Løbende rådgivning på mail og telefon

 • 6 måneders bindingsperiode
 • Herefter opsigelse fra dag til dag
 • Tilkøb af ekstra timer 745 kr. pr. time

Pr. måned: 7.995 kr.

RådgivningsBuddy

Få mest muligt tid til det du er bedst til. Med denne pakke får du et marketing setup der er optimeret på tværs af alle kanaler. Med et stort budget og høj omsætning har selv små optimeringer en stor værdi.

Denne pakke er til dig der ønsker kraftig vækst og er villig til at investere i det eller i forvejen har en stor forretning.

 • 20 timer pr. måned
 • Vi fastlægger sammen hvor indsatsen skal lægges
 • Løbende rådgivning på mail og telefon

 • 6 måneders bindingsperiode
 • Herefter opsigelse fra dag til dag
 • Tilkøb af ekstra timer 645 kr. pr. time

Pr. måned: 11.495 kr.

Datadrevet Marketing

Mange snakker om datadrevet marketing, og med god grund. Mængden af data indsamlet i forbindelse med marketing er næsten uendelig og det kan være svært at finde frem til de værdifulde indsigter.

Vi er specialister i at optimere marketingsresultaterne. Ikke blot på de enkelte kanaler, men også på tværs af alle.

Er jeres ressourcer bedst brugt på at optimere e-mail automations, annoncer eller hjemmesiden?

Vi har en holistisk tilgang til markedsføring og sørger for, at din indsats er fokuseret på de områder, der har størst effekt.

Få en gratis gennemgang af jeres marketingindsats

For at afdække om du vil have gavn af at få en BusinessBuddy til at hjælpe dig med marketing, tilbyder vi en gratis gennemgang hvor vi vil komme ind på de områder vi kan sætte ind.

Uanset om du vælger at gå videre med os eller ej, vil du få værdifuld information med fra mødet.

Er du klar til at tage en snak?

 

Book et møde her

Byg dit eget marketing dashbord med vores guide

Logger du stadig ind på både Analytics, Google Ads, Facebook, TikTok, Youtube osv. for at se din perfomance og nøgletal?

Måske endda uden at kunne få øje på de værdifulde indsigter?

Så er det på tide at du får samlet jeres data i ét dashboard og visualiseret på en måde der gør det nemt at træffe gode datadrevne beslutninger!

Udover bedre mulighed for at træffe de rette beslutninger er der meget tid at spare ved at samle alt et sted og slippe for at logge ind flere steder. Det gør det også meget nemmere at dele adgang med relevante personer.

Med Data Studio kan du samle data fra alverdens kilder og visualisere på lige præcis den måde du vil.

Det giver et stor grad af frihed og muligheder, men dermed kræver det også lidt teknisk snilde at få sat korrekt op.

Det har jeg lavet et lille skriv om med tilhørende videoguide. Helt gratis.

Jeg håber det kan bruges til noget 😀

 

Få Adgang

lav dit eget marketing dashboard

Det siger vores kunder:

Jeppe Zoffmann
Medejer i Limitless Reality

”Det er lidt som at få en ekstra gut i virksomheden (…), der kommer ind på kontoret og arbejder med. Så snart man sidder med det selv, er man tilbøjelig til at rykke deadline, men fordi han siger ”nu rykker vi på det her”, så kan vi mærke et kæmpe skub i, hvor effektivt vi handler på det. Hele Head Office har mærket forskel”

 

Læs hvordan Limitless Reality oplevede at have en BusinssBuddy

Christian Holmskov Mathiesen
Ejer af O. M. Spring

”Man føler, det man laver, giver pote. Førhen kørte vi bare fast i samme rille. Nu får vi mere drive og flere idéer, og hvis vi aftaler noget, holder han os op på det”. Christian Holmskov Mathiesen bruger betegnelsen ’bestyrelse’ til at beskrive samarbejdet.

 

Læs hvordan O. M. Spring oplevede at have en BusinessBuddy

Nicolaj Balle Ladiges
CEO and owner – Heyloyalty

“Mikael er engageret og har implementeret ‘orden’ i det tidligere kaos. Takket være Mikael er vi nu i stand til at køre en effektiv produktion og en professionel projektstyring. Derudover har Mikael været skarp, dedikeret og strategisk i sin sparring med lederteamet.”

Martin Boye
Managing Director – Eurograte Nordic

“At hyre Mikael er at sikre, at der ikke overlades noget til tilfældighederne. Mikaels sigte er en ligefrem og klar ledelse, og han har evnen til at strukturere og forvandle selv komplicerede strategier til let overskuelige løsninger. Som sparringspartner er Mikael skarp og ærlig og troværdig, og han udviser en høj integritet i sin ofte humoristiske tilgang til problemløsning. Du vinder både tid, overblik og overskud, når Mikael er din Businessbuddy”

Søren Ø Knudsen
Afdelingsdirektør i Elbek & Vejrup

“Mikael er uden tvivl en dygtig leder. Mikaels strategiske kapacitet er fremragende, og jeg har haft værdifulde diskussioner / sparringssessioner med Mikael. Mikael bringer energi og god ånd ind i en organisation.”

Morten D Larsen
Project Manager hos NREP

“Mikael overtog en afdeling, som i flere år havde leveret elendige resultater og ikke kunne kontrollere deres leverancer. I løbet af sin tid på afdelingen udviklede han den til en enhed, der kunne implementere strukturerede leverancer og opfylde de økonomiske mål. Samtidig udviklede han en holdånd, hvor medarbejderne var stolte af deres afdeling.”