Forretningsudvikling

Tag din virksomhed til næste niveau

Har du lavet en forretningsplan, du rent faktisk formår at følge? Og hvad er strategien for at nå de mål, du har sat for din virksomhed?

Bliver du stresset ved tanken om disse spørgsmål, og truer den dårlige samvittighed? Så er du langt fra den eneste. Mange ejerledere starter ud med en plan, men mister målet af syne i den daglige drift. Tiden er der simpelthen ikke til at navigere i store beslutninger om virksomhedens fremtid, når hverdagen kører.

Men ønsker du at udvikle din forretning, skal tiden findes til det. Her vil det muligvis hjælpe dig at have nogen ved din side; en til at holde dit fokus på udviklingen og rydde op i driften, så du får frigivet ressourcer. Måske har du bare brug for en BusinessBuddy.

Vi hjælper med:

 • Værdigrundlag
 • Strategiplaner
 • Forretningsplaner
 • Vækststrategier
 • Risikovurderinger
 • Innovationsprocesser

Derfor kan en BusinessBuddy rykke dig fra tanke til handling

En BusinessBuddy er din professionelle go-to person; din fortrolige, som kender virksomheden, dine visioner og udfordringer lige så godt som dig. Din ægtefælle eller bedste ven er alligevel ikke den sparring, du har brug for, som får dig videre med din forretning. Din BusinessBuddy har stor erfaring med strategiarbejde og forretningsudvikling og kan udfordre din måde at drive virksomhed på og hjælpe dig med at holde fokus på dine mål.

Helt konkret er en BusinessBuddy en forretningskonsulent, som kan løfte din forretningsplan og sikre den strategiske udvikling over en årrække. Du får hjælp til en ny, klar og gennemskuelig strategi samt en handlingsplan, så strategien får et liv uden for skrivebordsskuffen. Din BusinessBuddy kan desuden fungere som din enmandsbestyrelse, og ønsker du på sigt at etablere en bestyrelse eller et Advisory Board, hjælper vi dig med det.

Sådan ved du, om du har brug for forretningsudvikling

Står du over for forandringer i din virksomhed? Er der ekstraordinær gang i væksten, eller står det hele lidt for stille? Er du et sted, hvor du kunne bruge et ekstra sæt øjne til at identificere, implementere og operationalisere en ny strategi, så er en forretningskonsulent den helt rigtige at få med i processen. Vi hjælper dig med at skabe rum til refleksion, så du i det rette tempo bevæger dig fra drift til en mere strategisk og fremtidsorienteret retning.

”Det er fedt at have besluttet at blive sit bedste”

Sådan går vi til værks

Første møde

Vi tager en snak om konceptet og bliver enige om et samarbejde. Du fortæller om din forretning, dine udfordringer og drømme, og vi følger op med samtaler med personale, bogholder og andre interessenter efter behov.

Aftalen

Vi udformer en aftale, der passer til din forretning og dit behov. Se en oversigt over aftaler og priser her.

Samarbejdet

Vores samarbejde starter med en grundig analyse af din virksomhed. Herefter arbejder vi i tre faser, der skal hjælpe virksomheden hen, hvor du gerne vil have den.

 1. Det strategiske fundament
 2. Visioner og planer
 3. Eksekvering

Første skridt i udviklingen af din forretning starter med en god snak – skal vi tage den i dag?

SparringsBuddy

En rigtig god pakke til dig, der gerne løbende vil vende din forretnings muligheder med en BusinessBuddy, for at fastholde fokus, retningen og overblik.

 • 1-3 fysiske workshops hvert halve år
 • Et fast fysisk møde hver 3. uge
 • 2 ad hoc møder hvert halve år
 • Løbende sparring på mail og telefon

 • 6 måneders bindingsperiode
 • Herefter opsigelse fra dag til dag
 • Tilkøb af ekstra timer 999 kr. pr. time

Pr. måned: 7.995 kr.

Prisen er ekskl. moms og kørsel, der afregnes efter statens takster.

RådgivningsBuddy

Pakken for dig, der allerede har godt fat i forretningen og vil have en BusinessBuddy som en fast del af din ledelse, så du kan fastholde struktur, retning og overblik.

 • 2 til 4 fysiske workshops hvert halve år
 • Et fast fysisk møde hver 2. uge
 • 4 ad hoc møder hvert halve år
 • Løbende rådgivning på mail og telefon

 • 6 måneders bindingsperiode
 • Herefter opsigelse fra dag til dag
 • Tilkøb af ekstra timer 945 kr. pr. time

Pr. måned: 11.495 kr.

Prisen er ekskl. moms og kørsel, der afregnes efter statens takster.

LedelsesBuddy

Pakken for dig, der har brug for en “direktør på sidelinjen”. En der deltager aktivt i beslutninger og hjælper dig med at fastholde struktur, retning og vækst.

 • 3 til 6 fysiske workshops hvert halve år
 • Et fast fysisk møde hver uge
 • 4 ad hoc møder hvert halve år
 • Løbende rådgivning på mail og telefon

 • 6 måneders bindingsperiode
 • Herefter opsigelse fra dag til dag
 • Tilkøb af ekstra timer 845 kr. pr. time

Pr. måned: 14.995 kr.

Prisen er ekskl. moms og kørsel, der afregnes efter statens takster.

Vores kunder siger:

Jeppe Zoffmann
Medejer i Limitless Reality

”Det er lidt som at få en ekstra gut i virksomheden (…), der kommer ind på kontoret og arbejder med. Så snart man sidder med det selv, er man tilbøjelig til at rykke deadline, men fordi han siger ”nu rykker vi på det her”, så kan vi mærke et kæmpe skub i, hvor effektivt vi handler på det. Hele Head Office har mærket forskel”

 

Læs hvordan Limitless Reality oplevede at have en BusinssBuddy

Christian Holmskov Mathiesen
Ejer af O. M. Spring

”Man føler, det man laver, giver pote. Førhen kørte vi bare fast i samme rille. Nu får vi mere drive og flere idéer, og hvis vi aftaler noget, holder han os op på det”. Christian Holmskov Mathiesen bruger betegnelsen ’bestyrelse’ til at beskrive samarbejdet.

 

Læs hvordan O. M. Spring oplevede at have en BusinessBuddy

Nicolaj Balle Ladiges
CEO and owner – Heyloyalty

“Mikael er engageret og har implementeret ‘orden’ i det tidligere kaos. Takket være Mikael er vi nu i stand til at køre en effektiv produktion og en professionel projektstyring. Derudover har Mikael været skarp, dedikeret og strategisk i sin sparring med lederteamet.”

Martin Boye
Managing Director – Eurograte Nordic

“At hyre Mikael er at sikre, at der ikke overlades noget til tilfældighederne. Mikaels sigte er en ligefrem og klar ledelse, og han har evnen til at strukturere og forvandle selv komplicerede strategier til let overskuelige løsninger. Som sparringspartner er Mikael skarp og ærlig og troværdig, og han udviser en høj integritet i sin ofte humoristiske tilgang til problemløsning. Du vinder både tid, overblik og overskud, når Mikael er din Businessbuddy”

Søren Ø Knudsen
Afdelingsdirektør i Elbek & Vejrup

“Mikael er uden tvivl en dygtig leder. Mikaels strategiske kapacitet er fremragende, og jeg har haft værdifulde diskussioner / sparringssessioner med Mikael. Mikael bringer energi og god ånd ind i en organisation.”

Morten D Larsen
Project Manager hos NREP

“Mikael overtog en afdeling, som i flere år havde leveret elendige resultater og ikke kunne kontrollere deres leverancer. I løbet af sin tid på afdelingen udviklede han den til en enhed, der kunne implementere strukturerede leverancer og opfylde de økonomiske mål. Samtidig udviklede han en holdånd, hvor medarbejderne var stolte af deres afdeling.”