Forretningsudvikling

Forretningsudvikling

Tag din virksomhed til næste niveau

Har du lavet en forretningsplan, du rent faktisk formår at følge?

 

Hvad er strategien for at nå de mål, du har sat for din virksomhed?

 

Bliver du stresset ved tanken om disse spørgsmål, og truer den dårlige
samvittighed?

 

Så er du langt fra den eneste!

 

Mange ejerledere starter ud med en plan, men mister målet af syne i den daglige drift. Tiden er der simpelthen ikke til at navigere i store beslutninger om virksomhedens fremtid, når hverdagen kører.

Men ønsker du at udvikle din forretning, skal tiden findes til det. Her vil det muligvis hjælpe dig at have nogen ved din side; en til at holde dit fokus på udviklingen og rydde op i driften, så du får frigivet ressourcer. Måske har du bare brug for en BusinessBuddy.

Buddy

Mikael Have

BusinessBuddy

Forretningsudvikling og digitalisering. Hvis du er klar til at løfte din forretning fra drift til vækst, er det Mikael du skal have fat i.

I et tæt samarbejde og med en direkte tilgang til opgaven får du sparring på alle dele af din virksomhed.

Mere om Mikael
Buddy

Asger Emborg

Salg

En passioneret sælger, med hjerte for mødet mellem mennesker.

Asger har tidligere selv været selvstændig i 2,5 år, og anvendte en BusinessBuddy, han har derfor øje for, at matche dig og din virksomhed, med den helt rigtige Buddy.

Mere om Asger
Buddy

Ny BusinessBuddy

BusinessBuddy

Offentliggøres snart…

Derfor kan en BusinessBuddy rykke dig fra tanke til handling

En BusinessBuddy er din professionelle go-to person; din fortrolige, som kender virksomheden, dine visioner og udfordringer lige så godt som dig. Din ægtefælle eller bedste ven er alligevel ikke den sparring, du har brug for, som får dig videre med din forretning. Din BusinessBuddy har stor erfaring med strategiarbejde og forretningsudvikling og kan udfordre din måde at drive virksomhed på og hjælpe dig med at holde fokus på dine mål.

Helt konkret er en BusinessBuddy en forretningskonsulent, som kan løfte din forretningsplan og sikre den strategiske udvikling over en årrække. Du får hjælp til en ny, klar og gennemskuelig strategi samt en handlingsplan, så strategien får et liv uden for skrivebordsskuffen. Din BusinessBuddy kan desuden fungere som din enmandsbestyrelse, og ønsker du på sigt at etablere en bestyrelse eller et Advisory Board, hjælper vi dig med det.

Sådan ved du, om du har brug for forretningsudvikling

Står du over for forandringer i din virksomhed? Er der ekstraordinær gang i væksten, eller står det hele lidt for stille? Er du et sted, hvor du kunne bruge et ekstra sæt øjne til at identificere, implementere og operationalisere en ny strategi, så er en forretningskonsulent den helt rigtige at få med i processen. Vi hjælper dig med at skabe rum til refleksion, så du i det rette tempo bevæger dig fra drift til en mere strategisk og fremtidsorienteret retning.

”Det er fedt at have besluttet at blive sit bedste”

Sådan går vi til værks

Første møde

Vi tager en snak om konceptet og bliver enige om et samarbejde. Du fortæller om din forretning, dine udfordringer og drømme, og vi følger op med samtaler med personale, bogholder og andre interessenter efter behov.

Aftalen

Vi udformer en aftale, der passer til din forretning og dit behov. Se en oversigt over aftaler og priser her.

Samarbejdet

Vores samarbejde starter med en grundig analyse af din virksomhed. Herefter arbejder vi i tre faser, der skal hjælpe virksomheden hen, hvor du gerne vil have den.

  1. Det strategiske fundament
  2. Visioner og planer
  3. Eksekvering

Første skridt i udviklingen af din forretning starter med en god snak – skal vi tage den i dag?

Personlig Forretningsudvikling

Direkte og personlig, forretningsmæssig sparring om vækst i din virksomhed. Din BusinessBuddy bliver din en-mandsbestyrelse!

  • Forretningsmæssig sparring
  • Strategi og organisationsudvikling
  • Professionalisering
  • 2 månedlige arbejdsmøder hos dig
  • Ugentlig catch up på telefon eller Teams
  • Løbende sparring på mail og telefon
  • 20% rabat på kørsel

9.495 kr. pr. mnd.

Prisen er ekskl. moms og kørsel, der afregnes efter statens takster.

Vores kunder siger:

Christian Holmskov Mathiesen
Ejer af O. M. Spring

”Man føler, det man laver, giver pote. Førhen kørte vi bare fast i samme rille. Nu får vi mere drive og flere idéer, og hvis vi aftaler noget, holder han os op på det. Lidt som at have en bestyrelse”.

 

Læs hvordan O. M Spring oplevede at have en BusinessBuddy

Line Minea Ramdal
Stifter og Ejer, Blomsterhuset Ramdal

“Det er lige præcist det jeg har brug for, for jeg er sådan en popcorn hjerne. Det er fantastisk at han har overblikket og putter mine idéer i nogle kasser, så jeg kan se alle mine tanker i processen.”

 

Hør om hvorfor Line er så begejstret for sit samarbejde med Mikael.

Kari Skovmand
Kiropraktor og ejer af FLiCFLAC og Panikfribarsel.dk

 ”Jeg så på hjemmesiden en masse sætninger a la ”mangler du en sparringspartner, en bestyrelse, en rådgiver?”, og jeg kunne svare ja til dem alle – det var lige det, jeg manglede!”

 

Læs hvordan FLiCFLAC oplevede at have en BusinessBuddy

 

Martin Boye
Managing Director – Eurograte Nordic

“At hyre Mikael er at sikre, at der ikke overlades noget til tilfældighederne. Mikaels sigte er en ligefrem og klar ledelse, og han har evnen til at strukturere og forvandle selv komplicerede strategier til let overskuelige løsninger. Som sparringspartner er Mikael skarp og ærlig og troværdig, og han udviser en høj integritet i sin ofte humoristiske tilgang til problemløsning. Du vinder både tid, overblik og overskud, når Mikael er din Businessbuddy”

Tim Henning
Stifter og ejer, Konstant Media ApS

“Jeg så muligheden for at udvikle mig på nogle personlige områder. Blandt andet mit ønske om at få mere ud af at netværke, var en stor årsag til at jeg startede op med Casper som BusinessBuddy”

 

Hør om Tims udvikling igennem den tætte relation til BusinessBuddy

Nicolaj Balle Ladiges
CEO and owner – Heyloyalty

“Mikael er engageret og har implementeret ‘orden’ i det tidligere kaos. Takket være Mikael er vi nu i stand til at køre en effektiv produktion og en professionel projektstyring. Derudover har Mikael været skarp, dedikeret og strategisk i sin sparring med lederteamet.”

Benny Falkesgaard Nielsen
Stifter og medejer, Next Dimension

“Mit største problem har været, at jeg synes, min idé har været rigtig god, men at der ikke var andre, der kunne se det. Mit arbejde med Casper er grundstenen, som betyder jeg forstår min forretning bedre”

 

Hør hvordan Benny har flyttet forretningen med sin BusinessBuddy. 

Patrick Corell
Stifter og medejer - SalesHero ApS

”Grunden til vi startede op med Mikael som BusinessBuddy var, at vi havde brug for erfarne øjne udefra, som måske havde gjort nogle af tingene før. Vi havde brug for at holde snotten i måtten.”

 

Hør Patrick fortælle om et vildt samarbejde med BusinessBuddy.

Jeppe Zoffmann
Stifter og Medejer i Limitless Reality

”Det er lidt som at få en ekstra gut i virksomheden. Det er nemt at rykke en deadline, men fordi han siger ”nu rykker vi på det her”, så kan jeg mærke et kæmpe skub i, hvor effektivt jeg handler på det.”

 

Læs hvordan Limitless Reality oplevede at have en BusinssBuddy

Søren Ø Knudsen
Afdelingsdirektør i Elbek & Vejrup

“Mikael er uden tvivl en dygtig leder. Mikaels strategiske kapacitet er fremragende, og jeg har haft værdifulde diskussioner / sparringssessioner med Mikael. Mikael bringer energi og god ånd ind i en organisation.”

Morten D Larsen
Project Manager hos NREP

“Mikael overtog en afdeling, som i flere år havde leveret elendige resultater og ikke kunne kontrollere deres leverancer. I løbet af sin tid på afdelingen udviklede han den til en enhed, der kunne implementere strukturerede leverancer og opfylde de økonomiske mål. Samtidig udviklede han en holdånd, hvor medarbejderne var stolte af deres afdeling.”