BusinessBuddy:

Mere end 25 års erfaring med ejerledelse
Book et møde

Forretningsudvikling for ejerledere

 

Har du en strategi?

En forretningsplan?

Har du sat mål for din forretning?

Eller arbejder du benhårdt hver dag og føler ikke rigtigt, du kommer nogen vegne?

Mange ejerledere starter ud med en plan, men mister målet af syne i den daglige drift – vi ved det. Vores forretningskonsulenter har selv drevet virksomhed og ved, hvor vanskelig hverdagen kan være, og hvor svært det kan være at få tid og overskud til at navigere i de store beslutninger om virksomhedens fremtid.

Vil det være en fordel for dig at have en ved din side – en som kan hjælpe dig med at fokusere på udviklingen og måske rydde op i driften, så du får frigivet ressourcer?

Så har du brug for en Business Buddy.

Vi hjælper med:

  • Værdigrundlag
  • Strategiplaner
  • Forretningsplaner
  • Vækststrategier
  • Risikovurderinger
  • Innovationsprocesser

Kontakt os

En BusinessBuddy som Forretningskonsulent

I udviklingen af din forretning er en BusinessBuddy din fortrolige, som sætter sig grundigt ind i din forretning, dine visioner og dine udfordringer.

I et samarbejde med os kan du frit trække på os og vores erfaringer, når du har brug for at vende en problemstilling eller få sparring om de muligheder, du står over for.

Du kan se os som din “enmandsbestyrelse”, eller vi kan indgå formelt i din bestyrelse.

Forretningsudvikling i en ejerledet virksomhed

En Business Buddy har mange års erfaring med forretningsudvikling og strategiplanlægning og giver dig den sparring, du har brug for, og udfordrer din måde at drive din virksomhed på og dine generelle tanker og idéer omkring din virksomhed.

Står du over for forandringer i din virksomhed? Er der ekstraordinær gang i væksten?

Eller har du på anden måde brug hjælp til at identificere, implementere og operationalisere en ny strategi? Så er det en rigtig god ide at have en forretningskonsulent med i processen.

Vi sørger for at skabe rum til refleksion, og vi opfordrer dig til at sætte dig ned og tænke dig om, så du bevæger dig fra drift til en mere strategisk og fremtidsorienteret tankegang og retning.

Vi er gode til at holde fokus og følge op på, om målene er nået, og om der arbejdes i den rigtige retning.

Har du brug for forretningsudvikling

En BusinessBuddy er din forretningskonsulent, som kan løfte din forretningsplan og sikre din strategiske forretningsudvikling over de næste år.

Vi kan hjælpe med en ny, gennemskuelig og klar strategi – og ikke mindst en handlingsplan, så strategien bliver ført ud i livet.

Foruden at fungere som din hjælpende hånd i ryggen, kan en BusinessBuddy være din ”enmandsbestyrelse” eller indgå som medlem af eller formand for din bestyrelse eller dit advisory board.

Har du hverken bestyrelse eller advisory board, kan vi hjælpe dig med et beslutningsgrundlag for, hvad du har brug for, og efterfølgende hjælpe dig med at etablere det.

Her vil vi så, i tæt samarbejde med dig, finde og kontakte de rigtige mennesker, få sammensat bestyrelsen og skabt en struktur for arbejdet.

Mange ejerledere har svært ved at føre forretningsudvikling ud i livet.

Det er blandt andet det, en BusinessBuddy kan gøre, og vi sikrer, at du ikke er alene i processen og kan evt. hjælpe med at søge om tilskud fra SMV Digital og SMV Pro.

Samarbejdet med en forretningskonsulent

Det er din forretning. En BusinessBuddy er forpligtiget til at hjælpe dig med at udvikle din virksomhed i den retning, du ønsker den.

Er du klar?

Kontakt os

Første møde

Vi tager en snak om konceptet og bliver enige om et samarbejde.

Vi underskriver evt. en fortrolighedserklæring, så du kan fortælle os alt det, vi har brug for at vide for at hjælpe dig.

Du præsenterer din forretning for os: Hvordan går det? Hvad er din drøm? Hvad er forretningens udfordringer?

Vi stiller spørgsmål, og vi følger evt. op med samtaler med din revisor, din bogholder, dit personale og andre interessenter.

På den måde får vi sat os ind i din forretning, og vi får et billede af, hvordan vi bedst kan bidrage på kort og lang sigt.

Aftalen

Vi laver en aftale der passer emd din forretning, se vore forslag og priser her:

Se BusinessBuddy aftaler

Samarbejdet

Det egentlige samarbejde begynder med en grundig analyse af din virksomhed, til det bruger vi en række modeller og metoder, som vi forklare under vejs, så du kan få det fulde billede af din virksomhed:

I hele perioden holder vi jævnligt møder, hvor vi sætter mål, initierer opgaver og følger op for at sikre din forretning udvikler sig.

“ Vi er gode ledere! …bedst når vi bruger vores intuition. ”

Hvad koster forretningsudvikling?

Vores prismodeller er enkle og skal sikre, at du kan overskue økonomien i samarbejdet med os. Ingen overraskelser og ingen skjulte omkostninger.

— Faktisk kan du måske få tilskud via SMV:Digital eller SMV Pro – vi hjælper dig med processen.

Når vi indgår aftalen, laver vi en abonnementsaftale på f.eks. 7.200 kr. pr. måned. For dette beløb får du et fast møde hver tredje uge af 2 til 3 timers varighed, samt 1-3 ad-hoc møder pr. måned – og kan i øvrigt trække ubegrænset på vores rådgivning på mail og telefon i perioden.

Der er ikke stopur på møderne, og ud over de faste møder og opgaver vi aftaler, kan du ringe og skrive, når du har brug for vores råd, hjælp eller støtte.

Konkrete opgaver ud over rådgivningen aftales løbende og afregnes til timepris.

Se vores prispakker her

De nævnte priser er alle ekskl. moms og kørsel. Kørsel afregnes efter statens takster.

Kontakt os

 

Vores kunder siger:

Nicolaj Balle Ladiges
CEO and owner – Heyloyalty

“Mikael er engageret og har implementeret ‘orden’ i det tidligere kaos. Takket være Mikael er vi nu i stand til at køre en effektiv produktion og en professionel projektstyring. Derudover har Mikael været skarp, dedikeret og strategisk i sin sparring med lederteamet.”

Martin Boye
Managing Director – Eurograte Nordic

“At hyre Mikael er at sikre, at der ikke overlades noget til tilfældighederne. Mikaels sigte er en ligefrem og klar ledelse, og han har evnen til at strukturere og forvandle selv komplicerede strategier til let overskuelige løsninger. Som sparringspartner er Mikael skarp og ærlig og troværdig, og han udviser en høj integritet i sin ofte humoristiske tilgang til problemløsning. Du vinder både tid, overblik og overskud, når Mikael er din Businessbuddy”

Søren Ø Knudsen
Afdelingsdirektør i Elbek & Vejrup

“Mikael er uden tvivl en dygtig leder. Mikaels strategiske kapacitet er fremragende, og jeg har haft værdifulde diskussioner / sparringssessioner med Mikael. Mikael bringer energi og god ånd ind i en organisation.”

Morten D Larsen
Project Manager hos NREP

“Mikael overtog en afdeling, som i flere år havde leveret elendige resultater og ikke kunne kontrollere deres leverancer. I løbet af sin tid på afdelingen udviklede han den til en enhed, der kunne implementere strukturerede leverancer og opfylde de økonomiske mål. Samtidig udviklede han en holdånd, hvor medarbejderne var stolte af deres afdeling.”