Omsætningen op med 35% på 3 måneder

Menneskelig rådgivning gjorde forskellen for virtual reality-virksomhed

Limitless Reality er en velbesøgt virtual reality-café beliggende i Aarhus og København. Siden opstarten i 2016 er det gået godt, men med mange bolde i luften og endnu flere marketingindsatser på programmet var de begyndt at fare lidt vild i egen forretning.

Med et stort behov for en overordnet struktur og et samlet overblik over virksomhedens marketing fik de kontakt til BusinessBuddy.

Endnu mere effektiv e-mailmarketing

Limitless Reality har af flere omgange prøvet samarbejder af, der ikke har vist sig frugtbare og slet ikke har givet reality-drengene den struktur, de har behov for.

”Vi følte ikke, vi fik den der konsulentsparring, hvor de tog sig tid til at sætte sig og tage en snak om, hvad der giver mening, og hvordan tingene spiller sammen”, lyder det fra Jeppe Zoffmann, der er medstifter af Limitless Reality.

Men efter kun fem uger med BusinessBuddy ombord, har de allerede mærket store forbedringer på strukturen i firmaet. Eksempelvis omkring e-mailmarketing, som Jeppe bruger en del krudt på, har han oplevet en fornyet gejst og effektivitet i arbejdet:

BusinessBuddy’s tilgang til forretningsrådgivning og udførelsen af den er ifølge Jeppe Zoffmann det, der har sat skub i marketingaktiviteterne og givet dem det overblik, de så længe har sukket efter: ”Det er lidt som at få en ekstra gut i virksomheden (…), der kommer ind på kontoret og arbejder med. Så snart man sidder med det selv, er man tilbøjelig til at rykke deadline, men fordi han siger ”nu rykker vi på det her”, så kan vi mærke et kæmpe skub i, hvor effektivt vi handler på det. Hele Head Office har mærket forskel”.

”Hans struktur og tilgang har gjort det 300% bedre”

Hele tre ting i én

 ”Han er i langt højere grad blevet en sparringspartner og sætter sig ned og forklarer, at nu kan vi gøre sådan og sådan”, lyder det fra Jeppe Zoffmann, der i den grad har mærket, at presset er lettet.

”Det har givet mindre stress oveni hjernen og færre bekymringer over de ting, vi mangler at få gang i”

Jeppe griner lidt, da han nævner den lange liste af opdateringer til hjemmesiden, som har ladet vente på sig i årevis, og som BusinessBuddy fik skabt overblik nok til, at det kunne løses på en enkelt dag. Som Jeppe beskriver det, har de fået både en udøvende, en sparrende og et ekstra hoved i forretningen, som kan agere konsulent. ”Så længe vi har ham og fortsat får hans fokus, så er alt ok”.

For reference, eller fordi du bare har lyst til at prøve en tur i den virtuelle verden, kan du kontakte Limitless Reality via deres webside her.