Fra forretningsdrømme til reel forretning

Møde mellem Kari og Mikael

Fra forretningsdrømme til reel forretning

Virksomheden kører, der er gode medarbejdere omkring en, og alt er godt – på papiret. For indeni fylder en følelse af ensomhed, der er opstået undervejs i de beslutningsprocesser, man altid er alene om.

Som solo-ejerleder oplevede Kari Skovmand det, mange ejerledere oplever; at det hele går meget godt, men at der alligevel mangler noget. For Kari stod det klart, hvad det var, da hun i januar 2022 gennem sit netværk fik et tip om BusinessBuddy:

 ”Jeg så på hjemmesiden en masse sætninger a la ”mangler du en sparringspartner, en bestyrelse, en rådgiver?”, og jeg kunne svare ja til dem alle – det var lige det, jeg manglede!”

Samarbejde kan flytte bjerge

Det viste sig hurtigt, at ensomhedsfølelsen havde været en decideret barriere for udviklingen af Kari Skovmands forretning.

Kari driver og ejer kiropraktorpraksissen FLICFLAC i Kolding og havde længe, før hun mødte Mikael fra BusinessBuddy, gået rundt med drømme og idéer til sin praksis, som var blevet ved tanken.

Beslutningen om at starte et samarbejde med Mikael rykkede noget essentielt i Kari: ”Det var fedt at blive mødt i og spejlet i ens drømme. Jeg følte, min begejstring fik Mikael til at blive begejstret. Det gav følelsen af ikke at være alene med drømmen, at det ikke var så tosset alligevel.”

Den jævnlige kontakt og gode ping pong har for Kari karakteriseret arbejdet med Mikael og betydet, at tingene pludselig kunne lade sig gøre – ikke kun i praksis, men også i Karis hoved.

”Jeg har oplevet et par gange, at han ringer og siger: ”bestyrelsen siger sådan og har en god idé til, hvis du…”. DET var fandme en fed måde at starte dagen på.”

Et skub i den rigtige (for)retning

En BusinessBuddy er en forretningskonsulent, men lige så meget din fortrolige, du kan vende alt med. Og netop den del af BusinessBuddy-konceptet gav fra den ene dag til den anden Kari modet og gejsten til at forfølge sine virksomhedsdrømme: ”Siden første møde har jeg følt mig opløftet til at gå efter drømmen.

Dybest set nyder jeg bedre hverdagsglæde og fordybelsesdage, som jeg både har taget mig tid til og har fået tiden til.”

For Kari Skovmand personligt har samarbejdet betydet følelsen af at have et sikkerhedsnet – ”en go to-person, man kan dele glæder og sorger med ”, som hun beskriver det.

”På bagsmækken kan jeg mærke letheden, det giver mig – en anden fleksibilitet. Det giver også plads til mere kreativitet.”

Konkrete resultater

Kari Skovmands udbytte af samarbejdet med BusinessBuddy taler for sig selv. For udover at have udbygget klinikken har Kari ansat en kiropraktor mere, hvilket har betydet en stor forandring i både arbejdsliv og privatliv.

Pludselig er der tid til forretningsudvikling og til at trække stikket med fuldkommen ro i maven. ”Det har længe været min plan, men jeg tror ikke, det var sket uden Mikaels hjælp og støtte”.