BusinessBuddy:

Mere end 25 års erfaring med ejerledelse
Book et møde

BusinessBuddy’s værdigrundlag

BusinessBuddy bygger på et solidt værdigrundlag, som altid er afsættet for vores samarbejde med vores kunder, samarbejdspartnere, leverandører såvel som internt i virksomheden.

Vores kerneværdier er:

Ordentlighed

Vi holder orden i penalhuset hos os selv og i udførelsen af opgaver for vores kunder. Vi behandler mennesker ordentligt i vores kommunikation og adfærd. Du bliver mødt af forretningskonsulenter, der holder fokus på, hvor og hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi går til opgaverne og samarbejdet med en anerkendende tilgang, og vi lader fordomme ligge klar til afhentning sammen med storskrald.

Du bliver mødt som den, du er og med respekt for den virksomhed, du har lagt dine kræfter i.

Ansvarlighed

Vi siger ja tak til opgaver, vi er dygtige til at løse. Vi siger nej tak, hvis vi ikke kan – og anbefaler om muligt en kollega. Du får en Buddy, der kan sit kram, og som lægger sig i selen for at hjælpe dig bedst muligt. Vi holder os opdaterede om gældende lovgivning og regelsæt, så vi kan rådgive på det rette grundlag.

Du kan stole på, vi holder vores aftaler og at alt mellem dig og os forbliver fortroligt.

Ansvarlighed i vores værdigrundlag betyder også, at vi tager medansvar for FN’s Verdensmål – Sustainable Development Goals (SDG). Vi arbejder for verdensmålene internt, og vi hjælper dig med at løfte et medansvar i din forretning

Transparens

Vi bygger vores virksomhed på åbenhed og transparens. Du kan til enhver tid se, hvad vores ydelser koster, og hvis du vælger en Buddy til en afgrænset opgave, vil du altid få en fast pris.

Internt i BusinessBuddy er der fuld transparens, så alle medarbejdere kan kende til alle de tal og beslutninger, de ønsker.

 

BusinessBuddy Verdensmål SDG