BusinessBuddy:

Mere end 25 års erfaring med ejerledelse
Book et møde

Mikael Lykkegaard Have

“Jeg er en god leder!… Bedst når jeg bruger min intuition.”

Jeg har kastet mig over den ene udfordring efter den anden, og indimellem er det gået rigtig godt!

 

Jeg har altid været en søgende sjæl og jeg har søgt både de materielle glæder og sindets mange muligheder. Fælles for mine søgninger har været en ukuelig energi, når jeg har fundet noget der ikke hang sammen eller som kunne forbedres.

Hvad siger vores kunder om BusinessBuddy?

Nicolaj Balle Ladiges
CEO and owner – Heyloyalty

“Mikael er engageret og har implementeret ‘orden’ i det tidligere kaos. Takket være Mikael er vi nu i stand til at køre en effektiv produktion og en professionel projektstyring. Derudover har Mikael været skarp, dedikeret og strategisk i sin sparring med lederteamet.”

Martin Boye
Managing Director – Eurograte Nordic

“At hyre Mikael er at sikre, at der ikke overlades noget til tilfældighederne. Mikaels sigte er en ligefrem og klar ledelse, og han har evnen til at strukturere og forvandle selv komplicerede strategier til let overskuelige løsninger. Som sparringspartner er Mikael skarp og ærlig og troværdig, og han udviser en høj integritet i sin ofte humoristiske tilgang til problemløsning. Du vinder både tid, overblik og overskud, når Mikael er din Businessbuddy”

Søren Ø Knudsen
Afdelingsdirektør i Elbek & Vejrup

“Mikael er uden tvivl en dygtig leder. Mikaels strategiske kapacitet er fremragende, og jeg har haft værdifulde diskussioner / sparringssessioner med Mikael. Mikael bringer energi og god ånd ind i en organisation.”

Morten D Larsen
Project Manager hos NREP

“Mikael overtog en afdeling, som i flere år havde leveret elendige resultater og ikke kunne kontrollere deres leverancer. I løbet af sin tid på afdelingen udviklede han den til en enhed, der kunne implementere strukturerede leverancer og opfylde de økonomiske mål. Samtidig udviklede han en holdånd, hvor medarbejderne var stolte af deres afdeling.”

Skal vi hjælpe med overblik og vækst?

Udfylde felterne herunder. * er påkrævet.

  • Vælge en eller flere ydelser:
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.