BusinessBuddy:

Mere end 25 års erfaring med ejerledelse
Book et møde

Bliv en Buddy

BusinessBuddy hjælper små og mellemstore ejerledede virksomheder i hele landet.

Da vi også tilbyder forløb og fast tilknytning til en virksomhed – måske med en fysisk plads i virksomheden et antal dage om måneden – vil vi løbende få brug for endnu en kompetent Business Buddy, Digi Buddy eller HR Buddy.

Vi lægger vægt på grundlæggende stor forretningsforståelse, hands on- og  strategisk erfaring inden for det Buddy-felt, du søger.

Du skal have erfaring med ejerledelse som rådgiver, som leder eller ved selv at have været ejerleder.

Det er vigtigt at du er en relationsskaber og god til hurtigt at sætte dig ind i nye forhold.

Vi er vilde med vores job! Vi har en uformel tone, og vi bruger vores kræfter på at hjælpe kunderne til succes – og vi hjælper også hinanden.

Business Buddy

En Business Buddy er en forretningsudviklingskonsulent, der sparrer med ejerledere om alt fra strategi til generationsskifte, og samtidig rådgiver om fokuseret udvikling af forretningen. En Business Buddy arbejder også med tilrettelæggelse og gennemførelse af konkrete projekter.

Digi Buddy

Digitalisering af forretningen bliver lettere med en Digi Buddy, som sparrer og rådgiver indenfor IT-området. En Digi Buddy kan også være projektleder på et konkret projekt i en virksomhed.

HR-Buddy

Forretningsudviklingskonsulent med fokus på den menneskelige side af virksomheden. En HR-Buddy rådgiver og sparrer med ejerledere for at bakke bedst muligt op om den valgte strategi. Det er mennesker, der skal føre alle beslutninger ud i livet.

En HR-Buddy kan også være knyttet til en eller flere virksomheder som HR-chef på deltid.

Når der er ledige stillinger, vil de blive slået op her på siden.

Grundet GDPR modtager vi ikke uopfordrede ansøgninger.

I ØJEBLIKKET HAR VI INGEN LEDIGE STILLINGER

Praktikant?

I BusinessBuddy tror vi på, at alle mennesker har et potentiale, og at vi skal hjælpe til at få det forløst, hvor og når vi kan.

Vi tager gerne gode mennesker i praktik eller jobtræning, hvis vi kan se et godt match.

Det kan fx være i forbindelse med uddannelse, almindelig ledighed eller mennesker på kanten af arbejdsmarkedet.

Vi tager udgangspunkt i det enkelte menneskes potentiale og situation, og undersøger om vi har jobindhold, der kan være relevant. Det vil typisk være internt i BusinessBuddy og være funderet i vores drift og udvikling af virksomheden.

Er du under uddannelse og skal arbejde med en projektopgave, kan vi måske også være et match.

Al henvendelse om uddannelsesprojekt, praktik eller jobtræning stiles til:

kristine@businessbuddy.dk

Medsend ingen følsomme oplysninger, kun baggrund og en kort beskrivelse af ønsker og behov samt kontaktinformationer – mailadresse og telefonnummer – grundet GDPR.