Bliv BusinessBuddy

Et godt fundament for dig som selvstændig konsulent

Drømmer du af og til om flere kunder, faglig udvikling, mere i indtægt og måske nogle at dele arbejdslivet med? Og bliver det ved drømmen, fordi du nyder at være din egen chef og ikke vil gå på kompromis med livet som selvstændig?

BusinessBuddy er din mulighed for at styrke din forretning og få et socialt arbejdsliv – stadig med dig bag roret selvfølgelig.

BusinessBuddy Group – selvstændig virksomhed med fordele

BusinessBuddy Group er et franchisekoncept for selvstændige konsulenter, der arbejder med forskellige aspekter inden for udvikling af virksomheder samt ledere og deres forretninger. Det er et koncept skabt ud fra antagelsen om, at selvstændige konsulenters drive, som ofte lider et knæk i kampen om kunder, ensomhed og administrative opgaver, må kunne opretholdes i en anden form.
Vil du vækste din selvstændige virksomhed, bevare dit drive og blive en del af noget større? Så kan det være, du skal være BusinessBuddy.

80/20 modellen

Det med småt skal stå med stort – det her får du som BusinessBuddy

Det skal være fedt at drive forretning og hverken give mavekneb eller grå hår før tid. Derfor er BusinessBuddy-pakken sammensat således, at du kan fokusere på det, du er bedst til, og lægge det mere administrative og tidstunge arbejde fra dig.

Det fede ved at være selvstændig skulle nødig undergraves af evigt sure to do-lister

BusinessBuddy Canvas er en platform, alle franchisetagere arbejder ud fra, hvor der er rigelig plads til personlig udfoldelse og egen faglighed. Udover platformen har vi udviklet en række standardiserede tilgange til de udfordringer, kundegruppen står over for; eksempelvis digitalisering og advisory boards. Desuden sikrer BusinessBuddy fælles markedsføring, administration samt et kollegialt miljø.

Konkrete værdier som BusinessBuddy

Som BusinessBuddy, styrer du 100% din egen virksomhed, men du har også:

  • Min. 100 timers årlig salgstid hos vores sælger
  • 7,5% af kundeomsætningen i 18 måneder når du laver en henvisning
  • Adgang til attraktive provisioner på specialprodukter
  • Licenser til CRM, Office 365 og e-conomic
  • Ingen problemer med bogholderi, fakturering, inkasso etc.

… og meget mere.

Den samlede værdi af franchisepakken er min. 150.000 kr. om året!!